Våra tjänster

Virtual Carisma

Verksamheten upphört!Alla goda ting har ett slut och jag måste meddela att Virtual Carismas verksamhet har upphört. 

Våra tjänsterMed 20 års erfarenhet så förstår vi kundens problem och behov. Vi började jobba med affärssystem. Hjälpte våra kunder att implementera nya system och att sedan vidareutveckla sina system och matcha dem med affärsprocesserna. Snart upptäckte vi att affärssystem var bra på att produducera data men betydligt sämre på att visualisera all data på ett begripligt sätt så vi började jobba med det som idag benämns Business Intelligence. Inte alla men många företag stöter också på problemet att det inte finns något program som passar för någon del av deras verksamhet. Man har en unik process som skulle behöva effektiviseras med ett systemstöd. Då började vi hjälpa våra kunder att utveckla dessa system.

Affärssystem


Affärssystemsvärlden genomgår just nu ett paradigmskifte från traditionella affärssystem till molnbaserade Business Applications. Står ni beredda för framtiden? Vi säljer inget affärssystem men vi hjälper er gärna och står på er sida i processen med att byta ut ert nuvarande affärssystem. Dock handlar   är det numer mer än bara att uppgradera eller byta sitt befintliga affärssystem. Dagens system har blivit "monster" som kostar en förmögenhet att uppgradera och har nått en återvändsgränd. Framtidens affärssystem kräver ett nytt mindset som går ifrån att anpassa systemen till de enksilda företagens processer till att i stället jobba med processerna  och anpassa dessa till intelligent och kostnadseffektiv affärslogik. Virtual Carisma är nära partner med Sysfinity som  går i fromtlinjen vad det gäller att informera hur affärssystemet kommer att se ut och fumgrera i framtiden. Läs mer på deras hemsida: www.sysfinity.se


Business Intelligence

Företag lider sällan brist på data, snarare tvärtom. Allt för mycket data gör den oöverskådlig. Hur strukturera och visualisera all din data på ett bra sätt? Efter mer än 15 år har begreppet Business Intelligence äntligen blivit möjligt för alla företag utan att kosta en förmögenhet. Men tekniker,  en uppsjö av leverantörer och begrepp gör det svårt för företag att förstå vad de behöver och vad som passar just dem. Ingen enskild teknik löser alla problem! Vi guidar er rätt. Både i att definiera vad ni vill ha ut av er BI miljö, välja ut passande tekniker och system samt att slutligen bygga er BI miljö.


Systemutveckling

Världen är full av programvara men ibland finns inte det program som ni behöver. Er verksamhet kräver en skräddarsydd lösning. Hur får vi systemstöd om ett system inte finns? Det kan handla om effektiv stöd för produktionsplanering, eller att visualisera operatationsdata. Det kan vara publika informationsdatabaser och mycket mycket annat. Har ni specifika behov? Vi hjälper er att definiera dessa behov  samt att utveckla det systemstöd dom ni behöver.